Start van het nieuwe seizoen

De eerste trainingsweken zitten erop! Na drie weken trainen in achtereenvolgens: Lillehammer, Winterberg en Altenberg ben ik inmiddels weer in Nederland. Ik kan terugkijken op drie succesvolle trainingsweken waarin ik veel heb geleerd!  Op alle banen heb wat aanpassingen gedaan in mijn sturingen en ben ik veel te weten gekomen over de set-up van de slee. Dit heeft geleid tot nieuwe persoonlijke records op alle banen! Dit geeft me een goed gevoel richting de top-12 ambitie voor komend seizoen. Ook de start begint langzaam maar zeker weer steeds sneller te worden! Tot 25 november ben ik Nederland en zal ik er alles aan doen om de start nog sneller te krijgen zodat ik op 2 december met een goede start de eerste World Cup  in Igls (Oostenrijk) kan beginnen!

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

20111216wi021.jpg