Weer een goed resultaat

Dat het resultaat in Winterberg geen toeval was is deze week gebleken. Dit keer waren we in Altenberg voor de vierde World Cup wedstrijd, gecombineerd met het Europees kampioenschap. Altenberg staat bekend als een van de moeilijkste banen waar het vooral om de stuurkunsten gaat. Vooral bocht 4 en bocht 10 (kreisel) zijn erg tricky en kunnen tot crashes leiden.

Afgelopen jaren vond ik deze baan erg lastig, maar na hier in het voorseizoen te hebben getraind en goede tips te hebben gekregen van mijn coach begon ik deze baan steeds meer onder controle te krijgen!

Dit heeft geleid tot een 5e plaats op het EK en een 11e plaats in de World Cup! Ik ben erg blij met dit resultaat en hoop dit de komende wedstrijden te kunnen vasthouden! Mijn run was niet perfect, dus wie weet is er zelfs nog meer mogelijk! Ook heb ik nog een mooie medaille en beker mee naar huis gekregen!

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

1982.jpg