Sochi Express

Het NOC*NSF organiseert dit jaar twee momenten waarbij alle Olympische sporters samenkomen. De eerste was op 3 mei. Maurits Hendriks en een aantal andere oud-topsporters waaronder Johan Kenkhuis, Bas van de Goor, Erben Wennemars, Mark Huizinga en Barbara de Loor hebben deze dag een aantal presentaties gegeven. Ook was er tijd voor een actief programma, de bijeenkomst stond namelijk ook in het teken van teambuilding. Hiervoor werd er naar Dutch Water Dreams afgereisd, waar er in teams werd gewerkt.

Eerst een Olympische quiz en daarna was het tijd om te gaan raften! Het raften ging er goed met het team waar Joska was ingedeeld, slechts een keer iemand overboord en de snelste tijd geklokt. Helaas ging de Olympische quiz het team minder goed af wat resulteerde tot een tweede plaats in de eindscore.

Na het raften was het tijd om te gaan eten, dit moest echter wel zelf klaargemaakt worden. De taken werden verdeelt en dit varieerde van het uitbenen van een lam tot het maken van pasta tot het maken van chocolade. Na een leuke vermoeiende dag was het tijd om te gaan slapen in een 5-sterrenhotel in Utecht! Na een goede nachtrust was het de volgende dag tijd om kleding te passen om de maten voor de Olympische kleding af te stemmen!

 

Team Foto

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

20111216wi021.jpg