Seizoenstart in Lillehammer en samenwerking met Bromley

12 oktober reist Joska af naar Lillehammer om de eerste afdalingen van het seizoen te gaan maken. Weer even wennen aan de slee, maar ook voor het eerst samenwerken met Kristan Bromley.

De bond heeft Kristan Bromley bereid gevonden om komend seizoen enkele weken mee te gaan als coach. Hij zal aanwezig zijn tijdens de trainingen in Lillehammer, het WK in Sochi en de trainingsweken & World Cup op de nieuwe baan in Zuid-Korea.

Bromley bouwt zelf sleeën en Joska heeft al twee jaar een Bromley slee. Het mooie is dus dat naast coaching Bromley ook erg veel kennis heeft van het materiaal waardoor gezocht kan worden naar de ideale afstellingen van de slee.

Aankondiging sponsorloop Joska

De winter komt er weer aan en het duurt niet lang meer voor het Pre-olympisch seizoen begint voor Joska.

Een belangrijk seizoen waarin ze een plaats in de World Cup moet behouden om daarmee volgend jaar kwalificatie voor de Olympische Spelen van Pyeong Chang af te dwingen. Voor komend seizoen is nog niet alles duidelijk, maar wat wel duidelijk is dat er onvoldoende budget is bij de sportbond om een volledig wedstrijdseizoen te kunnen draaien. Joska draagt zelf een groot deel bij, maar zelfs dan is het nog onvoldoende.

Daarom organiseert Atletiekvereniging FIT Zeist een sponsorloop op 24 oktober 2016 op de Atletiekbaan Dijnselburg in Zeist. Er zijn starttijden voor de verschillende leeftijden:

Programma:

17:15-17:45 mini’s, C-pup (geboren 2008-2009)

18:15-18:45 B-pupillen en A-pupillen (geboren 2007, 2006, 2005)

19:15-19:45 D-junioren en ouder (geboren 2004 en later)

Meer informatie over sponsorloop vind u via de onderstaande links.

Flyer
Informatiebrief
Loperslijst

Wilt u niet meelopen en Joska toch willen sponsoren neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doneren mag natuurlijk ook!
NL07 RABO 0110.189.892 tnv Stichting Skeleton Nederland
Onder vermelding van: Donatie voor Joska OS 2018

WK Start Roemenië

Van 7 t/m 10 september vindt het WK start plaats in Mamaia, Roemenië. Ook Joska zal van de partij zijn!

WK Start Roemenië uitslag

Van 7 tot 10 september is Joska afgereisd naar Roemenië om deel te nemen aan het WK start. Dit vond plaats in Mamaia, een populaire vakantieplek voor Roemenen aan de zwarte zee. Joska is hier op de derde plek geëindigd. Zelf had ze het idee dat er meer in had gezeten, tijdens de trainingen duwde Joska snellere tijden dan tijdens de wedstrijd waar zij wat last had van haar rug. Uiteraard ligt de focus op het winterseizoen, dus qua periodisering was dit ook absoluut geen piekmoment, maar het is wel goed om te weten waar je staat!

Medal Ceremony WK Start

Zomertrainingen

De zomertrainingen zijn in volle gang! 6 dagen per week wordt er volop getraind. Doordeweeks onder leiding van Roald van Oort sprint- en krachttrainingen en op de zaterdag starttrainingen in Harderwijk onder leiding van Urta Rozenstruik. Helaas zit het weer niet altijd mee, maar daar laat ik me niet door weerhouden!

Training must go on!

Meer artikelen...

  1. Zomertrainingskamp

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Ice peak

Twitter

Random Image

20111216wi011.jpg