WC wedstrijden

De eerste helft van het seizoen zit er alweer op. In verhouding zijn er pas weinig World Cup wedstrijden geweest en staat erin 2017 nog veel op het programma! Op dit moment zijn er een World Cup in Whistler en een World Cup in Lake Placid geweest.

In Whistler is Joska als 18e geëindigd. Na een goede eerste run waar Joska dichtbij de top 10 zat, ging de tweede run iets minder. Ondanks dat de tweede run beneden in de baan beter ging heeft een foutje bovenin de baan veel tijd gekost. Alle snelheid die je bovenin verliest, mis je immers de rest van de baan ook.

In Lake Placid gooiden een laat startnummer en het materiaal roet in het eten. Tijdens de wedstrijd in Lake Placid sneeuwde het erg hard waardoor er steeds meer sneeuw in de baan kwam. Hoe later het startnummer, hoe meer je werd afgeremd door de sneeuw. Helaas had Joska een laat startnummer waardoor ze veel tijd heeft verloren door de sneeuw. Tevens was tijdens de trainingsweek al gebleken dat het materiaal niet goed liep, ondanks goede runs bleven de tijden achter. Het is nog niet duidelijk wat precies de oorzaak is. Helaas was er ook geen materiaalman/coach aanwezig in Noord-Amerika waardoor Joska er alleen voor stond. Gelukkig is de eerste week van januari er wel een materiaalman/coach aanwezig om te kijken wat de oorzaak is.

Hieronder het overzicht van de wedstrijden met daarbij de Nederlandse tijden:

06-01-17 WC Altenberg (GER)             09:30
15-01-17 WC Winterberg (GER)          12:15
20-01-17 WC St. Moritz (SUI)               13:00
27-01-17 WC Konigssee (GER)           13:15
03-02-17 WC Igls (AUT)                        10:30
17-03-17 WC PyeongChang (KOR)      05:00

De wedstrijden zijn live te volgen via het youtube kanaal van de IBSF: https://www.youtube.com/user/bobskeletv
Ook zal een directe link voor de wedstrijd op de twitter pagina van Joska worden geplaatst: @Skeleton_Joska

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

20111216wi061.jpg