Start van het seizoen 2014-2015

Het is een tijd stil geweest om Joska. Afgelopen maanden heeft ze zich voorbereid voor de start van het nieuwe seizoen. Er zijn deze zomer een aantal grote veranderingen geweest waarvan onder andere een trainerswissel en de mededeling dat het NOC*NSF de ondersteuning van de slee sporten staakt.

Samengevat betekent dit dat er geen geld meer beschikbaar is vanuit de bond voor de financiering van het seizoen en alles dus uit eigen middelen moet komen.

Joska is dan ook hard opzoek naar sponsoren die op enig manier dan ook zouden willen ondersteunen. Een skeleton seizoen kost al snel 30.000 euro. Deze kosten bestaan voornamelijk uit reiskosten & overnachtingen en materiaalkosten.

Ondanks dat er niet meer gerekend kan worden op ondersteuning vanuit de bond of het NOC*NSF gaat Joska door met sleeen en is ze op dit moment in Winterberg haar eerste afdalingen aan het maken van het seizoen.

Dit seizoen zal op de baan van Winterberg het WK worden gehouden en elke afdaling die hier extra gemaakt kan worden helpt in de voorbereiding op het WK.

Mocht er iemand Joska op 1 of andere manier willen ondersteunen of ideeën hebben die Joska kunnen helpen om haar financiering rond te krijgen laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Joska is nu vooral opzoek naar vervoer om komende (en volgende) winters te reizen door Europa van skeletonbaan naar skeletonbaan.

Op naar Winterberg 2015, op naar Pyeonchang 2018!

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

Profiel_foto_Joska.jpg