Nieuw vervoer

Door mijn prestatie afgelopen winter op het EK (5e plek) heb ik een A-status toegekend gekregen. Één van de faciliteiten van de A-status is dat je een Olympische auto kan leasen tegen een hele aantrekkelijke prijs. Van deze faciliteit wilde ik graag gebruik maken. Het is toch wel erg prettig om mobiel te zijn en niet voortdurend de auto van je ouders, oma, vriend etc. hoeft te lenen om op je training te komen.

Woensdag 18 april was het eindelijk zo ver, ik mocht de sleutels mijn Olympische auto in ontvangst nemen. Deze dag was speciaal gekozen omdat het precies 100 dagen voor de Spelen in Londen was en de PON (autoleverancier) 25 jaar verbonden is aan het NOC*NSF. Er was dan ook een heel evenementen van gemaakt met pers erbij. Ik was dan ook zeker niet de enige aanwezige sporter.

Het was ook nog eens de introductie van een nieuw model Olympische auto, namelijk de Volkswagen UP! Dus mocht je een zwarte VW UP! zien rijden met daarop Olympische sporters rijden Volkswagen dan heb je kans dat ik erin zit!

UP!

UP!

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

cms_visual_226.jpg