Fitters op de skeletonbaan

Tijdens de sponsorloop heeft iedereen super hard zijn best gedaan! Waarschijnlijk ook omdat er een leuke prijs tegenover stond. De 3 personen die het meeste geld hebben opgehaald mochten een dag mee naar de skeletonstartbaan in Harderwijk. Er zijn 4 personen die bedragen van boven de 200 euro hebben opgehaald. Noemi heeft het grootste bedrag opgehaald, daarna komt Maartje en als laatste Ide & Sven die samen ruim boven de 400 euro komen! Gelukkig heb ik 4 plaatsen vrij in de auto en kunnen ze alle 4 mee.

Na een autoritje van ongeveer een half uur kwamen aan we bij de baan. Meteen kwamen er vragen en opmerkingen: “dat is best stijl”, “moet je achteruit terug?” etc. Ondanks dat ze het allemaal spannend vonden zijn ze toch na een warming-up naar beneden gegaan. Eerst mocht ik ze een duwtje geven en uiteindelijk durfden ze het aan om ook zelf een aanloopje te nemen. Na een paar tips ging het starten steeds beter! Als laatste hebben we ook de bobslee erbij gepakt. Even hadden ze het idee dat ze in een achtbaan zaten. Totdat ze zelf de zware slee moesten aanduwen. Talent hebben ze voldoende, nu nog kijken of ze zich durven in te schrijven voor een echte afdaling op ijs! De foto's van deze dag zijn hier te vinden.

Nogmaals wil ik iedereen bedanken die heeft meegelopen met de sponsorloop en iedereen die heeft gesponsord! Inmiddels staat de teller al op ruim 5000 euro en nog steeds komt er geld binnen!

MENU

Inschrijven nieuwsbrief

Hoofdsponsoren

Eurotech

Twitter

Random Image

1982.jpg